Kategori arkiv: Rødovre pigerne

Igen altid meget utrolige korsør bio

en fejl i min mail adr. Januar i "Det er Dansk".10. En live cd vil bare være en rigtig, rigtig god idé. Tusind tak for en forrygende aften i Slagelse. Det at høre jeres stemmer suplere hinanden så smukt, fik helt nakkehårene til at rejse sig. Vi håber du snart kommer og spiller på Sjæland igen for det var en hyggelig aften i Mørkøv kino den 10/11-00. Den kan du roligt være stolt. Du har tidligere efterlyst nye unge kræfter, som turde udtrykke sig på dansk. Birthe Fransen fra Slagelse, Danmark Hej Karin. Du kan jo maile hvis i mangler en madmor.

Michael Falch: Igen altid meget utrolige korsør bio

Først og fremmest selvfølgelig et stort tillykke med dagen i dag (16/9). Så fanger jeg et dyr og klær kæresten ud som tjener. Bliv ved med det! Du kan kontakte mig på nedenstående adresse. Året hvor jeg mødte falchen for første gang.

Spar: Igen altid meget utrolige korsør bio

Kærligste hilsner Pia Pia Marcussen fra Odense, ananas gravid store negro pikke Danmark Hej Michael jeg glæder mig til at se dig 1/12 i pummehuset, sammen med min lillesøster. Har lige købt din nye cd til min kæreste da hun er hel vild med dig og hun glæder sig til at få den at høre hun har alle de andre cder som du har n er en meget stor fan af dig hun har. Jeg glæder mig utroligt meget til den. Barbara Jarmann fra Lyngby, Danmark UPS! Både jeg min lillebror har hermed sikret, at endnu engang skal ind hilse på dig de nye rejsende, hvor den ene halvdel af Brotherhood In Trouble er representeret. Vi er 3 blinde piger, som skal sammen ind til koncerten, men vi kan ikke lige finde en seende ledsager, men da vi VIL af sted, har vi besluttet, at hvis vi ikke hitter nogle "øjne så tager vi af sted alene og håber. Syntes lige, jeg ville skrive en hilsen her, da det efterhånden er alt for længe siden, jeg har været ude og høre dig spille. ) - jeg blev meget glad da jeg modtog de ting i går (20/02-01) Glæder mig til den 23/4-01 - og glæder mig ligeledes til den 12/3-01, hvor AB møder AGF i en TV-transmiteret kamp på 3 - så nu kan du se AB's. De har et katalog med "low-" og "midprice" cdere. Har i mange år været fan af dig, så du skal vide, at du også har fan i en alder. Det er ikke så vigtigt at det er digitalt helt klart, men at der er god stemning på betyder meget. Så jeg igen kan høre noget fedt musik.

0 svar til “Igen altid meget utrolige korsør bio

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *